Recursos extra de apoyo, siempre disponibles

Op momenten dat organisaties te maken krijgen met extra werk rondom de afsluiting van ieder boekjaar, is de druk op de financiële afdelingen groter dan normaal. Om de druk onder controle te houden zijn een bijzondere inspanning en extra middelen nodig, en de nadruk moet liggen op de afsluiting. Het zou echter positief kunnen zijn om hun inspanningen en focus op het volgende jaar te kunnen richten. Een ondersteuning, met versterkingsmiddelen met digitale automatisering van processen, robots, etc…, zou het antwoord kunnen zijn om aan al uw wensen te voldoen.

Het allerbelangrijkste zou de afsluiting van elk boekjaar moeten zijn. Er moet veel werk worden gedaan en een groot deel ervan bestaat uit repetitieve taken. Om de druk op de financiële afdeling weg te nemen, heb je ‘extra handen’ nodig, die extra kosten met zich meebrengen. Dit gebeurt ook op alle kritische momenten in uw organisatie, zoals de maand- of kwartaalafsluitingen. Door de extra druk op jouw afdeling heb je niet genoeg tijd om de toekomst goed te analyseren. Hoe kunt u efficiënt zijn door processen en activiteiten te verbeteren?

Extra ondersteuningsmiddelen zijn altijd beschikbaar

Eén van de manieren om de overmatige inspanning op kritieke momenten te verlichten, is door uw financiële processen te robotiseren en te automatiseren. Op deze manier kan het tijdsverbruik bij allerlei taken door automatisering worden geminimaliseerd, waardoor u zich kunt concentreren op de belangrijkste dingen . Bij Dynatos hebben we de groei waargenomen van de transitie van ‘reguliere’, handmatige en repetitieve banen naar een digitale transformatie, een trend die het komende jaar nog verder zal toenemen. Een van de belangrijkste voordelen van het automatiseren van processen op ‘piektijden’ is dat u op een gecontroleerde en schaalbare manier aan alle behoeften kunt voldoen.

Procesautomatisering vergroot uw operationele capaciteit tegen lagere kosten. Zo beheert u uw financiële afdeling optimaal en reduceert u eenvoudig al het extra werk. Mocht u onverhoopt een ‘piek’ aan werk tegenkomen, dan kunt u met uw geautomatiseerde beheersysteem efficiënter opereren. Uw medewerkers krijgen de tijd om hun prioriteiten, strategie en analyse van de toekomst te heroverwegen. Wat hebben we goed gedaan, wat hebben we fout gedaan? Welke verbeteringen kunnen worden toegepast op onze processen? Kunnen we efficiënter werken met automatisering of robots?

Houd de werkdruk onder controle

Als je het aan Dynatos vraagt, denken wij dat de werkdruk van medewerkers geautomatiseerd kan worden, dat zal ons antwoord zijn. Automatisering en robots kunnen intensieve en repetitieve inspanningen vervangen. Ze kunnen onmiddellijke voordelen bieden, vooral tijdens uw werkpieken wanneer de druk duidelijker wordt. Verschillende gebieden binnen de financiële sector kunnen profiteren van de implementatie van robots, van ‘Rekeningen en boekhouding’ tot ‘Rekeningen ontvangen’, ‘Inkooporders’, ‘Orderverificatie’ en elk proces en/of document dat automatisch wordt uitgevoerd.

U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie over onze oplossingen en voorstellen. Als u uw operationele lading wilt richten op het automatiseren van processen, kunnen wij u helpen.

Dynatos wenst u fijne feestdagen en een voorspoedig en gerobotiseerd 2020.
www.dynatos.es

Reciba todas nuestras últimas publicaciones del blog y actualizaciones