El siguiente paso en la automatización

Het bedrijf kan nu meer efficiënt met zijn werk omgaan. Daarom is de automatisering van commerciële processen een eenvoudige logica. Het is waarschijnlijk dat uw financieringsgroep een reeks gebieden heeft die kunnen profiteren van de automatisering. De automatische procesautomatisering (RPA) maakt het mogelijk dat subprocessen, subprocessen en volledige handmatige processen een deel van de totale automatisering omvatten. Is dit een verhuurbare inverter in RPA?

Als embargo, als u met de tendensen te maken krijgt, is het menu van de organisaties verplicht om een ​​abonnement te nemen, maar het is noodzakelijk dat u de tendens of uw verhuurbare optie volgt; Als je dit allemaal doet, wordt het menselijk menselijk en begrijpelijk. Omdat klanten niet meer kunnen profiteren van de omkering van een RPA, is het afhankelijk van hun realmente een moed voor het bedrijf.

Om de waarde van RPA te vergroten, kunt u eerst een zicht krijgen op de feitelijke automatisering van de organisatie. Dynatos heeft een uitstekende en waarschijnlijke trayectoria in Finance Process Automation (FPA) en een groot deel van de grote aantallen klanten die automatiseringsoplossingen krijgen in het kamp van ‘Fuente para pagar’, ‘Orden para cobrar’, ‘Grabar para informar’ en ‘ventas pedidos’.

In deze domeinen zijn er veel standaardprocessen die een handmatige tussenkomst vereisen en die grote documentenvolumes bevatten die (semi)-structuren zijn en, omdat ze de «informatiseringsproblemen» overwegen. Is de eerste stap gezet: «tien processen die zich kandidaat stellen voor de automatisering»?

De automatisering en de robotisering

Er zijn geen solo-miramos in de automatiseringsmogelijkheden, maar de miramos zijn allemaal meer dan dat. Omdat er definitief sprake is van het potentieel van RPA. Entonces, de tweede fase van de zwangerschap is: bestaan ​​er processen die veel beheer vereisen, wat kan worden gedaan met RPA?

Om de mogelijkheden van RPA te maximaliseren, zijn de bedrijven die de software-bots veilig stellen, niet alleen nauwkeurig, maar kunnen ze ook de lading van de tarieven uitwerpen voor de werknemers die hun service zo nauwkeurig mogelijk willen uitvoeren, met precisie en kosten. Om dit te bepalen, kunt u uw antwoord geven.

6 vragen voor compatibiliteit met RPA

  1. Bestaat er een algeheel proces van handmatige en repetitieve processen?
  2. Is er sprake van grote volumes?
  3. Is het trabajo «basado en reglas»? bestaan ​​er in andere landen standaarden voor het vaststellen van processen, documenten en handelsstromen?
  4. Zijn er standaarden en verschillende soorten ingangsopties (elektronisch)?
  5. ¿Los procesos son maduros, consistentes y estables?
  6. Is het proces een «uitzonderlijke ervaring»?

In het bijzonder de Source to Pay (dit is het geld dat u koopt; de ‘Cuentas por pagar’) en de Order to Cash (het geld dat u todo geeft; de ‘Cuentas por cobrar’ en de belangrijkste feiten) die u kunt verwachten mencionadas a menudo se puede responder con ‘sí’. Deze toepassingen kunnen kenmerkend zijn voor «documentaire basisprocessen» die, met Intelligent Process Automation en machine learning, volledig geautomatiseerd kunnen worden.

Voordat u de neiging heeft om RPA te gebruiken, is het noodzakelijk om uw omkering van de pen te verifiëren. Hoewel RPA steeds meer klanten oplevert die aanzienlijk profiteren, is het zeker dat ze niet correct worden gebruikt, maar het levert veel moed op. Als andere opties meer voordeel opleveren, zullen ze definitief hun huidige aanbod doen. Het is dus zo dat dit de basis is om te komen. Als u alle antwoorden met «zo» kunt beantwoorden, weet u zeker dat RPA veel waarde heeft aan uw organisatie.

Reciba todas nuestras últimas publicaciones del blog y actualizaciones