Dynatos firma un nuevo socio en Suecia, Fältmans

Vier dagen 22 maart 2019. Een grote plaats voor Dynatos Nordics heeft een samenwerking met Fältmans aangekondigd voor de oplossingen van ReadSoft en Kofax. Fältmans is een adviesbureau met veel ervaring in automatiseringsprocessen. De Fältman-medewerkers zijn de belangrijkste medewerkers van ReadSoft op Kofax, maar de combinatie van competenties is meer vertrouwd op de markt, met respect voor de ervaring van de oplossingen van ReadSoft en Kofax.

Fältmans beschikt over adviesdiensten voor tevreden klanten in Suecia, waaronder veel bedrijven en conocidase organisaties, evenals privé-bedrijven en de publieke sector.

“Juntos presenteert een solide basis om bestaande klanten, bestaande samenlevingen en nieuwe mensen te helpen via de digitalisering van hun financiële processen; uw implementatie, beheer, beheer van projecten of nieuwe licenties ”, legt Patrik Fältman, CEO van Fältmans, uit. Bezoek www.faltmans.se .

Jesper T. Rasmussen, vice-president van de noordelijke operaties, vervolgt: “Er zijn al eerder vereisten gesteld om te garanderen dat u meer ervaring heeft met oplossingen voor ReadSoft en Kofax in Suecia. Er zijn veel organisaties van deze samenwerking, en het is niet mogelijk dat mensen zich in een emocionante situatie bevinden, die in de hele regio van Noord-Amerika zal verschijnen”.

Acerca de Dynatos

Dynatos is opgericht in België in 2010. Dynatos is een centrum van competentie voor de optimalisatie van financiële processen bij Cronos Group, een bewijs van adviesbureaus voor TI, met meer dan 5.500 werknemers. In 2016 breidde Dynatos zich uit met de vertegenwoordiging in de Países Bajos, España, Polonia en meer recent in Dinamarca.

Dynatos kan met meer dan 50 bedrijven samenwerken, die een grote combinatie van ervaringen en nieuwe ideeën met innovatieve technologie kunnen bieden.

De digitalisering van financiële processen is het ADN van Dynatos. Dynastie van de maatschappij en klanten kunnen maximaal gebruik maken van de inversie van ReadSoft Capture, de overdracht van SAP en robotsoftware. De uitrusting van Dynatos is een vorm van experimenten en comprometidos in de industrie.

Informatie van de burgemeester:

Jesper Tinggaard Rasmussen
VP Operations Nordics
+45 40 13 64 33
info@dynatos.dk

Reciba todas nuestras últimas publicaciones del blog y actualizaciones