Routty; linket til e-leveringer

Dynatos is overbevist, bij e-fakturering bliver den nye standard inden for finans. Ik kan u vertellen dat de organisatie van uw bedrijf zich bezighoudt met het stroomlijnen van de processen van de facturatieprocessen, en u zult zien dat er veel offensieve instanties zijn – op lang zicht – met een verplicht risico op e-facturatie. Samtidig ser vi dog, at virksomheder stadig fakturerer ‘på gammeldags vis’. Hoe combineer je dit met faktureringsstrømme?

Er zijn veel manieren waarop verschillende e-leveringsplatforms en -netwerken op de markt komen. Meer informatie over e-levering, meer dan alle mulige elektronische datastrømme fx. EDI-, XML- en PDF-documentatieprogramma. Hver platform overbrugt sine dataformater om deze strømme te behandelen. Over het algemeen is het zo dat de klanten van ons land voor hun netwerk kunnen kiezen uit hun specifieke formaat. Het is zelfverzekerd eerlijk, men heeft een hefboomwerking tot het graven van een brug en een netwerk om naar de e-faktuur te sturen en naar een andere brug te gaan, maar het is mogelijk dat u naar het net gaat. Het kan veel anders zijn, voor weinig geld, om de stad massaal manueel te bewerken voor een converterende forskellige filformator voor een kunne kommunikere met både diner kunder en leverandorer.

Forbindelsen mellem kunder, leverandører en dig

Het motto van Dynatos is eenvoudig. Hoe dan ook, het is mogelijk om de keukenmachine te automatiseren of te robotiseren. Ik heb het altijd onder de loep genomen, om de verschillende manieren waarop deze fabriek werkt. Vores var op deze Routty, één e-leveringsplatform voor het afhandelen van nieuwe en geavanceerde fabrieken en het aansturen van processen in die tijd.

Forskellen op Routty met leverandører som Basware, SAP Ariba en Tungsten Network werken op Routty niet veel met leverandørnetværk, maar ze zijn gebonden aan excentrieke netværk. Het is een van de vele manieren waarop u kunt kiezen tussen verschillende netwerk- en platformplatforms, waar u kunt dineren en verschillende opties kunt gebruiken. Routinematige integratie van alle bestaande netwerken en alle mogelijke bestandsformaten kunnen worden gebruikt. Faktura kan en modtages verzenden via de verkoopkanalen van handelspartners, ze kunnen faktura zijn via e-mail, FTP, PEPPOLof een ander platform of netværk. Med Routty kan uiteindelijk uw faktura verzenden naar een printpartner, zodat u kunt schrijven en me elke willekeurige post kunt sturen. Derudover tilbyder Routty arkivløsninger – både lokalt and i cloud – som er i overensstemmelse met de gouden regler en forskrifter.

Routty en dineren systeem

Routine en systeembeheer is het oplossen van software voor e-facturatie. Daarom, bij Routty konfigureres tot aan passe til dine specifikke krav and ønsker. Over het algemeen, bij Routty is het mogelijk om een ​​uitgebreid ERP-systeem te integreren. Het is een ander voorbeeld van een gerobotiseerde processor. Samen met de Dynatos die op de bedste manier zoeken om uw bedrijf te laten werken en een kleine integratie met Routty en een systeem en processor te laten uitvoeren.

Wilt u meer weten over Routty of om andere manieren om de maaltijdverwerker te automatiseren? Neem contact met ons op .

Modtag vores nyeste blogs og opdateringer