¿Por qué la Automatización RPA está recibiendo tanta atención?

In de studio’s van Forrester en de Grupo Hackett is RPA «een van de meest verstoorde ontwikkelingen in de menselijke geschiedenis» en gaat ervan uit dat het de neiging heeft om door te gaan met het feit dat het bedrijf zijn verplichtingen aanmerkelijk groter maakt op het gebied van productie en rendement. Als de nieuwe «digitale trabajo», de robots zijn snel en betrouwbaar. Er kunnen fouten optreden en deze zijn 24/7 beschikbaar.

Recentelijk heeft Forrester gezien dat de burgemeester van de omkering van een RPA, een deel van de operaties is geworden als financiering en contabilitatie. Het is interessant dat RPA, de handelsverenigingen als financiering en contabilitatie tienen meer kans hebben op het implementeren en beheren van deze technologie voor zo’n groot deel van de afdeling TI.

Is RPA een «goedkeurende» manier om uw financiële proces te automatiseren?

Omdat de geschiedenis nog steeds met automatiseringsproblemen te maken heeft, kan RPA ook voordelen opleveren. Om dit te doen, kunt u de automatiseringsbrechas vervangen. Er zijn steeds meer aspecten in de handel die de software-onderneming niet automatiseert, zoals personalisatie of integratie met terceros-toepassingen die niet compatibel zijn. Als u de Cuentas voor pagar gebruikt, moeten de bedrijven een menu gebruiken dat u factureert op een portaal voor AP en AR. Het is mogelijk dat u alleen een aantal oude feiten extra’s zult krijgen, omdat het proces altijd handmatig is, en dat u kosten en lento’s moet betalen om TI een integratie te laten bouwen. RPA kan dit proces zeer snel en economisch automatiseren.

Interesse in de mogelijkheden? Geen kerels in contact !

Reciba todas nuestras últimas publicaciones del blog y actualizaciones