Hvorfor digitalisere sine kreditorfakturaer i cloud?

I følge IDG vil 9 of 10 virksomheder hebben flyttet enten flere van hun applikationer of hun infrastructuur over på cloud of de har planer om at gøre det over thet næste års tid*.

Cloud-oplossingen en digitale omzettingen hangen samen met elkaar. Om te beginnen met het gebruik van digitale omstilling, is het verst van veel virtuele werelden en vele andere mogelijkheden. Bij het hanteren van de meeste controles van de administratieve back-endprocessor, komen AP-functies vaak tot bij de live-flaskehalsen voor de digitale omstilling en geavanceerde en betrouwbare goden die aan de start stonden.

CFO’s hebben allemaal te maken met veel financiële problemen die slechts een einde maken aan de administratieve functie met moeizaam, financieel beheer en rapportering. Ik heb veel mensen die alleen maar analyseren en strategisch zijn voor pro-aktivt op het gebied van praktische zaken. Daarom is het oplag bij de CFO die een aanvraag indient of een aanvraag indient voor de digitale omzetting en de actualiteit.

Daarom heeft u een groot aantal verschillende digitaliseringen van uw kredietinstellingen nodig, of u wilt dat uw bedrijf van de ene plaats op de andere naar de cloud wordt geïnstalleerd?

Wolk

Cloud is weinig langer en nieuw fenomeen. Het is een groot deel van de tijd dat mensen veel geld verdienen met ‘slippe kontrollen over zonde infrastructuur’. Mannen met de forskellige voormalige voor Cloud Lossinger op een dag, er is een kans om de cloud te verliezen, de passer van een enkelvoudig virksomhed kan worden uitgesteld tot de publieke, private of hybride cloud. Hoewel veel mensen het niet eens zijn, is er een grote kans dat ze worden benaderd door Microsoft, Amazon of anderen. De belangrijkste en handzame beveiligingen, back-up, rampenherstel, snelheidsbeperkingen en snelle internetadvertenties die zijn gemaakt door de meest recente kennis van de technologie van Machine Learning, waardoor gegevensopslag kan worden opgeslagen, zijn niet in staat om algoritmen voor geavanceerde analyse te gebruiken. Het is een man die niet weet hoe hij zich in een lokaal probleem kan verliezen,Dit alles kan de kosten van lokale IT-bronnen en hardware verminderen, en samen met de Best-Practice oplossingen “soms een service”.

In feite is dit een kleine investering vooraf. Financiële middelen worden vaak getest op een manuele basis, en vaak zijn er verhalen over een en ander om investeringskonto’s te beëindigen, die de meeste zakelijke handvatten geven. Er is een grote kans dat het niet mogelijk is om leverandør te gebruiken, het is een nieuwe leverandør die niet lang genoeg is om te matchen voor virksomheden en geld.

Feitelijke waarneming

Fakturahåndteringsløsninger i cloud heeft nog een duidelijk formaat voor lokale løsninger. Er is een webbasis en u kunt naar alle AP-teams gaan. Het is 24/7 mogelijk om door te gaan, zo kan de mens op elk moment van de dag op de hoogte blijven, terwijl de huidige gegevens in realtid binnenland en udenlands. Med remote adgang bliver man ikke forsinket pga. godkennen zijn op foretningsrejse, arbejder hjemmefra of ferie etc.

Met een beste praktijk” fakturahandteringen die spaarzamer zijn in de tijd, minimere rutineopgaven en kredietverleners die meer tijd hebben gegeven om te starten met meer værdiskabende opgaver.

Kofax ReadSoft Online

Dansk Ingeniørservice A/S stelt Kofax ReadSoft Online ter beschikking om uw kredietverstrekkers te raadplegen. Dit is gebeurd, bij Kofax ReadSoft Online is er een cloudlosing, soms is er een korte implementatietijd en man is altid op de huidige versie, en er zijn opgraderingsprojekten. Feitelijk zijn er 3 maanden minder tijd voor brugget met 50%, het heeft medarbejderen meer tijd gegeven tot værdiskabende arbejde samt større arbejdsglæde. Lees het hele geval >>

Kofax ReadSoft Online is gebaseerd op Microsoft Azure en heeft een cloudinfrastructuur. Dit heeft te maken met een fakturahandteringsverliezen, een aantal van hen heeft een stabiele en een van de markten die het meeste geld verdienen, waardoor er meer dan 30 miljoen handen zijn. feiten over het verdenplan. Kofax heeft een dag gemarkeerd met 28% van het vastleggen van gegevens.

Kofax ReadSoft Online is zeer betrouwbaar bij de implementatie en uitvoering van de Total Cost of Ownership (TCO), waarbij de kosten van specifieke hardware, de kosten van de implementatie, verschillende mogelijkheden of upgrades worden beperkt.

Er is veel inzicht in het fortificatieproces, maar het einde van de 25 jaar dat de industrie bezig is met gegevensverwerking, het vertellen en valideren van feitelijke gegevens.

Kofax ReadSoft Online geeft een groot rendement op investering (ROI):

  • Tilgængelig globalt
  • Skalerbart, je kunt veel verschillende mensen zien
  • Ingen vedligeholdelse
  • Ingen opgraderingsprojector
  • Fleksibelt
  • Ingen vooruit investering
  • Månedlig abonnementsordening
  • Brugervenligt-interface
  • Op de markt is de beste combinatie van OCR-muligheder voor twee kopteksten en komplekse varelinjers en flersidet facturatie

Daarom biedt Kofax ReadSoft Online een effectieve dagelijkse productie met een hoge mate van automatisering. Voor als je meer wilt weten over ReadSoft Online, probeer dan vooral haar .

Modtag vores nyeste blogs og opdateringer