Dynatos utvider i Norden med oppkjøpet av ENTIQ AS

UTRECHT – Dynatos, en leden van de strategische partner die zich bezighouden met optimalisatie en automatisering van financiële financieringsprofessionals, hebben hun positie in Noorden ontwikkeld met mogelijkheden voor ENTIQ AS. Het Noorse selskapet zal fortsette onder Dynatos AS en zal de regio van Dynatos Nordics zijn, met een excentrieke datterselskap in Denemarken.

«Met een nieuw datterskapsel in Noorwegen kan het zijn dat we op een bedre-måte kunnen vertrouwen, terwijl het aantal van onze producten kan worden uitgebreid tot een merkwaardig productportfolio.» sier Gert-Jan de Vries, CEO van Dynatos. «Een kandidaat van ENTIQ AS biedt meer dan 350 klanten en een partner in Norden. We weten dat we in de Noordelijke regio een frontfiguur zijn voor digitale transformatie, dat we kunnen en samenwerken met onze automatiseringssteeg van de financiële sector, en dat we een hoge adoptiegraad van nettozangers kunnen hebben.»

«ENTIQ AS heeft een solide kennisportfolio van zowel nasjonale als interne vaardigheden. Ik vind het leuk om andere regio’s te ontmoeten, maar deze kunnen gebruik maken van automatiseringsoplossingen voor financiële bedrijven die op Kofax en Readsoft -technologie werken. Kunder en andere regio’s zijn bezig met het integreren van leningen in de herberg van SAPvoor Innkjøp-til-Betaling en Ordre-til-Cash automatisering. Als u dit wilt doen, kunt u voor ENTIQ een beroep doen op de Noorse markt, terwijl veel SAP-bedrijven niet het volledige potentieel van hun SAP-systeem benutten. Wij zijn een sterk bedrijf om een ​​extra impuls te geven aan de funksjonalite voor leverstrategie, marketing en e-factuur. Het feit dat we met zo’n enorme inzet en automatiseringsspotens de noordelijke markt een perfecte match voor Dynatos vinden, is een sportevenement en extra expertise, fortsetter Gert-Jan de Vries.»

“Als je door het team en de experts van Dynatos bent geholpen, kun je de Noorse markt ondersteunen met een bredere en modernere levensstijl en programma’s. We hebben strategische partners met gemarkeerde programma’s van financiële professionals van Coupa Software, de leden van Business Spend Management-platforms voor Behov-til-Betaling. Als u een platina-aanbieder bent, en Master VAR voor Kofax in Europa, kunt u Kofax-technologie combineren met een eenvoudig programma, Routty, voor elektronische facturatie en onderzoek naar het mogelijk maken van digitale transformaties. We hebben een complete portefølje voor automatisering van financiële processen en andere gerelateerde zaken, met een sterke focus op SAP. Foruten automatisering, U kunt uw financiële onderneming optimaliseren via uw partner met mini-software voor bedrijfsgrootte- en analyse. Ik heb een plug-in- en mijnpakker die compatibel is met Kofax en SAP-apparaten. Het is niet zo dat er veel mogelijkheden zijn om de geautomatiseerde processen te automatiseren, maar ook om de optimalisatiespoten te optimaliseren.»

Dynatos Norge team is lid van Vlad Alexandru Stoian, die lang bezig is met programma’s, en zo’n beetje tijd en moeite heeft met Basware en Kofax. Het Noorse team heeft meer dan 25 jaar ervaring met het implementeren van oplossingen voor financiële processen en SAP. We streven ernaar om de beste expertise te hebben op het gebied van automatisering van financiële professionals en zijn bereid om het Noorse team te helpen, zegt Gert-Jan de Vries.

Vlad Alexandru Stoian, VP Operations Noorwegen, zegt: “Je kunt samen met het team van Dynatos werken en ons bedrijf laten zien op de Noorse markt. We streven ernaar om meer mogelijkheden te bieden, omdat we slimmer kunnen werken en effectiever kunnen worden door digitalisering en concurrentie. Samen met de expertise van Dynatos kan een complete portefølje voor de automatisering van financiële processen worden gebruikt als een van de vele mogelijkheden om een ​​solide strategische partner te zijn,’ Vlad Alexandru fortsetter. «Samen met Andre Dynato’s experter in Norden, zal hij expertise doen als hij meer wil gaan automatiseren door financiële zaken te doen en in de hele regio te kunnen werken.»

Jesper Tinggaard Rasmussen, VP Operations Nordics, zegt: “Samen met ons team uit Norge hebben we fantastische resursers op de noordelijke markt. Wij hebben een notitie van een professionele dienstverlener voor de automatisering van financiële bedrijven en we hebben vele internationale klanten en partners in Noorwegen, Zweden en Denemarken. Dankzij de mogelijkheden van ENTIQ kunnen we een steeds groter beroep doen op onze productportfolio en industrie.»

“Met de start van Dynatos Norge zijn we een stap verder gegaan met een forse groei voor Dynatos in EMEA en Norden. We kunnen naar een videreutvikle van de regio in de regio kijken en onze nasjonale en internationale fotavtrykk en leveransen van de zendeling als merverdi samen met onze kennis en partner zien,’ Gert-Jan de Vries als sluttet.

Dynatos zijn en leden die gespecialiseerd zijn in het optimaliseren en automatiseren van financiële processen. Met meer dan 700 internationale bedrijven en contracten in Nederland, België, Spanje, Duitsland, Noorwegen en Denemarken, kan Dynatos een van de beste manieren vinden om alle aspecten van regnskapsavdeling te onderzoeken, door handmatige bediening te hergebruiken en op dezelfde manier de kans te krijgen om de frigo-tijd te verlengen en te vergroten gebruiker på meer strategische arbeidsstrategieën. Met een lening en een gemarkeerde stijl kan Dynatos een langlopende partner krijgen als een betroddende rådgiver. Dynatos is een wereldwijd gecertificeerd certificaat voor Automatisering door Finansielle Prosesser.

Motta våre nyeste bloggposter og oppdateringer