Du bør flytte dine applikationer til cloud – læs hvorfor?

Elke dag wordt er meer en meer mensen gezien die over de wolk gaan en het is niet zo erg om naar voren te komen. Veel bedrijven kunnen de cloud en de productie ervan verbieden, samen te werken, veilig te stellen en niet de meest geestige zaken te doen.

Door gebruik te maken van een cloudgebaseerde oplossing, zullen er veel problemen ontstaan ​​met een on-premise architectuur.

Op deze blog kan ik nog een deel van de tijd benadrukken, de gever van de bouw in de cloud.

Effectiviteit/reductie in kosten

Als u overbezorgd bent, is het feit dat de initiële kosten zijn verbonden met de keuze om uw investering te doen, te lang aan de kosten verbonden. Door samen te werken met het terugdringen van de kosten voor uw infrastructuur, zal uw cloudservice u dit helpen.

Gegevens opgehelderd

Er zijn nog meer mensen die met de cloud te maken hebben, die cyberdata kriminaliseren als een belangrijk probleem, en niet langer een probleem. Het is duidelijk dat de cloudgebaseerde software-tags geschikt zijn voor gegevensopslag.

Cloudservice biedt meer mogelijkheden voor het verkrijgen van gegevens op andere manieren. De volgende algemene IT-beveiligingsrichtlijnen, het gebruik van cryptografie onder het overbelasten van data, single sign-on, gebundelde adgangscontrole enz. U kunt meer geld krijgen en zelf uw gegevens op uw einde bekijken.

Nogle foranstaltninger:

  • Gebruik meer gegevenskrypteringsmethoden om gegevens naar het cloudsysteem te uploaden
  • Ga op basis van de adgangscontrole op zoek naar alle gegevens die u vasthoudt aan uw bedrijfsactiviteiten
  • Planlagt penetratietest (*)

(*) Simulatie van cyber-aanvallen met dit computersysteem voor het maken van meerdere toepassingen en het samenvoegen van de webapplicaties, de indringingstests zijn vaak nuttig voor het ondersteunen van een webapplicatie-firewall (WAF) .

Skalerbarhed

Cloudgebaseerde applicaties kunnen niet worden geopend. Met andere woorden, u kunt een groot deel van de relatie met het personeelsbestand, de diensten, de diensten en de productie van uw omzet verbeteren. Skalerbarhed is het grootste voordeel voor de werknemer, de beroepsschade.

Mobiliteit

Uw informatie-informatie is niet langer op een eenvoudige computer/server, in de cloud. U kunt uw cloudgegevens op uw mobiele apparaten, andere smartphones, tablets en laptops gebruiken. Het is mogelijk om gegevensbestanden te verwerken en andere gegevens te verwijderen en ze te laten veranderen.

Als u naar de cloud gaat, zijn er afgelegen professionele teams en andere teams die vaak naar de toekomst kijken, die gegevens bevatten met hun handen. Het is effectief om te zorgen dat u beter kunt genieten en de balans tussen werk en privé kunt verbeteren.

Automatiseer software-updater

Als er een grote wolk is ontstaan, kan het platform recenter worden met hetzelfde, dit betekent dat u de beste versie van de platformen kunt gebruiken.

Pijnlijk gebruik en flexibiliteit

Op de cloud gebaseerde applicaties zorgen voor meer flexibiliteit en lokale (on-premise) applicaties. Als u in uw IT-infrastructuur werkt, kunnen cloudservices de kosten van uw bedrijf vergroten.

U kunt vaak gebruikmaken van het installeren van softwarecomponenten op uw pc/laptop. Het gebruik ervan is een browser, internet en de juiste instellingen voor het platform.

Konklusie

Overweeg de volgende kosten, voorspel en zorg over uw eten en uw behoeften voor uw toekomst.

  • Effektivitet/omkostningsbesparelser
  • Dataveiligheid
  • Skalerbarhed
  • Mobiliteit
  • Geautomatiseerde software-updater
  • Pijnlijk gebruik en flexibiliteit

U kunt meer informatie krijgen en contact opnemen met uw directe contactpersoon . We kunnen u helpen met het vinden van de beste oplossing voor uw netwerk op uw bedrijf.

Modtag vores nyeste blogs og opdateringer