Dynatos udnævnes ”Top Performing Kofax Partner 2019”

Dynatos, een strategische partner die zich bezighoudt met het optimaliseren van het financiële proces, heeft Kofax naar de “Top Performing Kofax Partner 2019” gestuurd. De beste partner voor Kofax kan kiezen. “Er is een grote open plek voor deze tijd, en de reden waarom we uiteindelijk veel meer strategische oplossingen en de beste oplossingen voor forretningsautomatisering geven”, zegt Gert-Jan de Vries, CEO van Dynatos Gruppen.

Kofax overtrof de prijs van de populaire Global All-in Kick-off, in de eerste plaats in Las Vegas. Vinden van deze manier van kijken naar de meest frequente digitale transformatie in de virtuele wereld en de valgt van de implementatie van Kofax-producten , er zijn dezelfde salg, er is betrokkenheid, vaak dezelfde kwaliteit als die van de gebruiker.

”Vi tror på at itføje ægte værdier to vores kunder and theres digital rejse. Met de oplossingen, Kofax-verkoper, kunnen we u helpen bij het zoeken naar oplossingen voor digitale transformatie, “fortsætter De Vries. U kunt een product kopen. Vier een strategische partner. Samen met de verschillende manieren om een ​​langsliggend plan te volgen, is het mogelijk dat je van papir over moderne digitale foretning gaat. Dit is een samenwerking met Kofax die dit heeft gerealiseerd.

Dynato’s zijn een belangrijk hulpmiddel voor het optimaliseren en automatiseren van de financiële processor. Met meer dan 400 internationale kennis en adviseurs in Nederland, België, Spanje en Noorden kunnen Dynato’s hun krachten bundelen bij alle verwerkingsprocessen in de financiële afdeling, in de eerste fase van de werkzaamheden en medarbejderne meer tijd geven tot aan de slag met værdiskabende activiteter. Met Dynatos lost en frequentsmåde sigter vi mod en langsigtet partnerskab som verloofde rådgiver. Dynato’s zijn een wereldwijd gecertificeerd certificaat van alle Kofax-verkopers – Kofax Platinum Value Added Reseller en Kofax Distribution Partner (Master VAR).

Kofax maakt gebruik van een geautomatiseerde afhandeling van het faxen. Intelligente automatiseringssoftwareplatforms werken samen met het transformeren van informatie voor het verwerken van processen, het verminderen van manuele handelingen en fejl, het minimaliseren van de kosten en het vergroten van de betrokkenheid. Het intelligente automatiseringsplatform van Kofax combineert Robotic Process Automation (RPA), kennis van gegevens, procesbesturing, mobiliteit en betrokkenheid en analysator tot de implementatie en de beste praktijkresultaten.

”Met behulp van Kofax-software en Dynatos-ekspertisen zijn er verschillende mogelijkheden om de financiële processen te automatiseren. Dynato’s fungeren een beetje als een deskundige en strategische partner en hjælper met optimalisatie en implementatie van alle oplossingen, “afslutter De Vries.

Voor meer informatie over de Top Performing Award, Kofax en andere documenten, kunt u contact opnemen.

Modtag vores nyeste blogs og opdateringer